Τοποθέτηση κουφωμάτων Πειραιάς

PROFILE

125 + Πόρτα Αλουμινίου

GLAZING

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ 2 εποχων

LOCATION

Πειραιάς

Τοποθέτηση κουφωμάτων Πειραιάς

“Ως τετραμελής οικογένεια που ζει σε ένα παλαιότερο σπίτι, ήμασταν ενθουσιασμένοι με τα πιθανά οφέλη της αντικατάστασης των παλαιών μας παραθύρων με νέα αλουμινίου με θερμοδιακοπή. Οι λογαριασμοί ενέργειας ήταν στα ύψη και παλεύαμε συνεχώς να κρατήσουμε το σπίτι μας ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Επιπλέον, επειδή μένουμε σε κεντρικό δρόμο ο θόρυβος ήταν μεγάλος”.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι με την απόφαση να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση των παλαιών μας κουφωμάτων».

Μελέτη περίπτωσης: Η 4μελής οικογένεια και τα ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα αλουμινίου τους

Εισαγωγή: Η οικογένεια Smith, μια τετραμελής οικογένεια, αντιμετώπιζε προβλήματα με τους ενεργειακούς λογαριασμούς και τη δυσφορία που προκαλούσαν τα τραβηγμένα και κακώς μονωμένα παράθυρα στο σπίτι τους. Αποφάσισαν να επενδύσουν σε ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα αλουμινίου με θερμοδιακοπή για να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους και να μειώσουν το ενεργειακό κόστος.

Πρόβλημα: Τα παλιά παράθυρα της οικογένειας δεν είχαν σωστή μόνωση και επέτρεπαν να εισέρχονται στο σπίτι ρεύματα και κρύος αέρας. Αυτό προκαλούσε δυσφορία κατά τους χειμερινούς μήνες και οδηγούσε σε υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας, καθώς το σύστημα θέρμανσης έπρεπε να δουλέψει περισσότερο για να διατηρήσει μια άνετη θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού. Χώρια το θόρυβο από το δρόμο.

Η λύση ήταν η εξής: Η οικογένεια αποφάσισε να εγκαταστήσει στο σπίτι της κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή. Αυτά τα παράθυρα έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν την απώλεια θερμότητας και να διατηρούν σταθερή τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού. Η θερμοδιακοπή στα παράθυρα σταματά την είσοδο κρύου αέρα στο σπίτι και η ηχομόνωση φροντίζει για τη μείωση του θορύβου.

Αποτελέσματα: Μετά την εγκατάσταση των νέων παραθύρων, η οικογένεια παρατήρησε σημαντική βελτίωση στην άνεση του σπιτιού της. Δεν αισθάνονταν πλέον ρεύματα ή κρύο αέρα να εισέρχεται στο σπίτι και η θερμοκρασία στο εσωτερικό παρέμεινε σταθερή. Επιπλέον, οι λογαριασμοί ενέργειας μειώθηκαν, καθώς τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης απαιτούσαν λιγότερο χρόνο για να αποδόσουν, και η θερμοκρασία παρέμενε σταθερή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, ο θόρυβος με κλειστά παράθυρα σχεδόν εξαλείφθηκε!

Συμπέρασμα: Η απόφαση της οικογένειας να εγκαταστήσει στο σπίτι της ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα αλουμινίου με θερμοδιακοπή ήταν μια σοφή επένδυση. Όχι μόνο βελτίωσε τις συνθήκες διαβίωσής τους, αλλά οδήγησε και σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

 

en_USEN

Ψάχνεις ενεργειακά κουφώματα με το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ή και χωρίς;

Τώρα κερδίζεις X2!

— Με καθε αγορα κουφωμάτων δωρο ασφαλεια σπιτιου —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να μάθετε περισσότερα για το αποκλειστικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας και πως θα το αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας.