Αντικατάσταση κουφωμάτων Ηλιούπολη

PROFILE

125-227

GLAZING

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ 4-16-5

LOCATION

Ηλιούπολη

Αντικατάσταση κουφωμάτων Ηλιούπολη

-Καλησπέρα, μπορείτε να μας πείτε για το πρόσφατο έργο σας για την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με σύγχρονα αλουμινίου;

Κος Αθανασόπουλος: Ναι, πρόσφατα αντικατέστησα όλα τα παράθυρα στο σπίτι μου με κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή της EXALCO, με διπλά ενεργειακά τζάμια.

-Πως επιλέξατε τον κατασκευαστή;

Κος Αθανασόπουλος: Μέσω ενός γνωστού μου που είχε πρόσφατα αλλάξει τα κουφώματα στο σπίτι του. Μου πρότεινε τη Union Profile καθώς έμεινε πολύ ευχαριστημένος. Στη συνέχεια έκανα κι εγώ με τη σειρά μου έρευνα διαδικτυακά και όντως σερφάροντας στη σελίδα τους μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη σαν εταιρεία.

– Ποιοι ήταν οι λόγοι για την αναβάθμιση αυτή;

Ιδιοκτήτης σπιτιού: Τα παλιά παράθυρα ήταν μονόφυλλα και επέτρεπαν τη διαφυγή μεγάλης ποσότητας θερμότητας κατά τους χειμερινούς μήνες. Επίσης, άφηναν να μπαίνει υπερβολική θερμότητα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθιστώντας το σπίτι μου άβολο και ως αποτέλεσμα είχα υψηλότερους λογαριασμούς ενέργειας. Έψαχνα έναν τρόπο να βελτιώσω την ενεργειακή απόδοση και τη θερμική άνεση του σπιτιού μου.

– Πώς λειτούργησαν τα νέα παράθυρα μετά την εγκατάσταση;

Κος Αθανασόπουλος: Τα νέα παράθυρα έκαναν σημαντική διαφορά. Τα κουφώματα με θερμοδιακοπή ήταν πολύ αποτελεσματικά ενάντια στη διείσδυση ψυχρού αέρα, γεγονός που έκανε το σπίτι μου πιο άνετο το χειμώνα. Το διπλό ενεργειακό τζάμι μείωσε τη διαφυγή θερμότητας και παρείχε μια πιο σταθερή εσωτερική θερμοκρασία. Παρατήρησα μείωση στους λογαριασμούς ενέργειας, με εξοικονόμηση έως και 25% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

-Παρατηρήσατε άλλα οφέλη εκτός από την ενεργειακή απόδοση και τη θερμική άνεση;

Κος Αθανασόπουλος: Ναι, το ενεργειακό τζάμι παρείχε επίσης ένα πρόσθετο στρώμα ηχομόνωσης, το οποίο μείωσε τα επίπεδα εξωτερικού θορύβου και έκανε το σπίτι μου συνολικά πιο ήσυχο. Επιπλέον, τα κουφώματα αλουμινίου έδωσαν στο σπίτι μου μια πιο σύγχρονη  εμφάνιση, η οποία  αύξησε την αξία του ακινήτου μου.

 Συνολικά, είστε ικανοποιημένοι με την απόφασή σας να εγκαταστήσετε κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακό τζάμι;

Κος Αθανασόπουλος: Απόλυτα. Τα νέα παράθυρα βελτίωσαν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού μου, τη θερμική άνεση, τη μείωση του θορύβου και την αισθητική, ενώ παράλληλα αύξησαν την αξία της ιδιοκτησίας μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και θεωρώ αυτήν την επένδυση ότι καλύτερο όσον αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού μου.

en_USEN

Ψάχνεις ενεργειακά κουφώματα με το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ή και χωρίς;

Τώρα κερδίζεις X2!

— Με καθε αγορα κουφωμάτων δωρο ασφαλεια σπιτιου —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να μάθετε περισσότερα για το αποκλειστικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας και πως θα το αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας.