Ανακαίνιση σπιτιού: Τα βήματα για το σωστό σχεδιασμό μιας οικονομικής ανακαίνισης

Δημοσιεύτηκε στις 15/07/2021

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις την ανακαίνιση που τόσο καιρό σχεδίαζες και την έχεις αφήσει στην άκρη; Σε προβληματίζει το κόστος και δεν είσαι σίγουρος από που να ξεκινήσεις και τί να φτιάξεις πρώτο; Εμείς είμαστε εδώ για σένα! Στη Union Profile έχουμε μελετήσει και σχεδιάσει από πριν 3 οικονομικά πακέτα για ανακαίνιση, ιδανικά για κάθε χώρο, ανάγκες και budget. Παρακάτω σου αναλύουμε ολοκληρωμένα τη διαδικασία που ακολουθούμε, ώστε να ξέρεις από πριν τι σου προσφέρουμε!

Στην πρώτη επαφή με τον πελάτη, γίνεται μια γενική συζήτηση που περιλαμβάνει:

  • Λειτουργικές ανάγκες που πρέπει να εξυπηρετηθούν
  • Σχεδιαστικό ύφος που θέλει ο πελάτης να ακολουθηθεί
  • Απορίες και ερωτήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα

Μαζί με τον πελάτη μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τις προτάσεις μας και βρίσκουμε τις ιδανικές λύσεις. Η λύση που θα βρεθεί, θα είναι αποτέλεσμα δημιουργικής σκέψης, σύνθεσης, ιδεών αποτυπωμένων στο χαρτί, σκίτσων, σχεδίων. Στη Union Profile, προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αυτό το στάδιο είναι το πιο κρίσιμο και σημαντικό, γιατί από αυτήν την διαδικασία ο μηχανικός μας, θα μπορέσει να αντλήσει όλα εκείνα τα στοιχεία, προκειμένου να ξεκινήσει σωστά τη μελέτη του χώρου.

Βήμα 2 - Επιμέτρηση στο χρόνο του πελάτη

Η πρώτη επίσκεψη για επιμέτρηση της εταιρίας μας στον χώρο του πελάτη είναι απαραίτητη. Η εταιρία κατόπιν ραντεβού στέλνει τον μηχανικό στο τόπο του έργου και αυτός με τη σειρά του καταγράφει τα πάντα.

Ο μηχανικός μπορεί να παρατηρεί και να αντιλαμβάνεται διαφορετικά πράγματα, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας, έτσι οποιαδήποτε λεπτομέρεια που δεν έχει αναφερθεί από τον πελάτη, καταγράφεται και αξιοποιείται ανάλογα.

Βήμα 3 - Ολοκλήρωση καταγραφής

Ο μηχανικός της εταιρίας μας καταγράφει τον χώρο μετρώντας με ακρίβεια όλα τα σημεία, τις συνολικές διαστάσεις και τα επιμέρους μήκη. Σημειώνει τα ανοίγματα και τα εσωτερικά κουφώματα και τον σκελετό του κτιρίου. Όπως δοκάρια, κολώνες, τοιχία, καθώς επίσης κάθε εξάρτημα ηλεκτρολογικής και υδραυλικής εγκατάστασης.

Εκτός από τον χώρο, ελέγχει επίσης το γενικό περιβάλλον, τα γειτονικά κτίσματα, το ύφος της περιοχής, το φυσικό φως και όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν την ιδιαιτερότητα ενός χώρου.

Με αυτή τη μέθοδο ολοκληρώνεται μια καταγραφή του υπάρχοντος κτίσματος / χώρου και στην συνέχεια με εργαλείο το σχέδιο και τις φωτογραφίες, η εταιρία μας μελετάει και προχωράει σε σκέψεις, λύσεις και προτάσεις, για να προκύψει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Βήμα 4 - Χρόνος εργασιών και προσφορά ανακαίνισης

Στην συνέχεια, προσδιορίζεται ο χρόνος στον οποίο θα ολοκληρωθούν οι εργασίες και εκδίδεται η προσφορά που περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες για τις εργασίες και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

  • Ανακαίνιση Σπιτιού
  • Ανακαίνιση Κουζίνας
  • Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Ανακαίνιση Γραφείου
  • Ανακαίνιση Ξενοδοχείου
  • Ανακαίνιση Air Bnb
  • Ανακαίνιση Καταστημάτων

Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα νέα; Εγγραφτείτε στο Newsletter μας

Διαβάστε επίσης

Tι είναι το PVC και γιατί τα κουφώματά του είναι τόσο δημοφιλή;

10/08/2022

Κουφώματα PVC ή Αλουμινίου; Το Debate

09/08/2022

Αλουμίνιο: 8 ιδιότητες που το κάνουν εξαιρετικό για κουφώματα

09/08/2022

Εξερευνήστε τα προϊόντα μας

Κουφώματα Αλουμινίου

Δειτε περισσότερα →

Κουφώματα PVC

Δειτε περισσότερα →

Κουζίνα

Δειτε περισσότερα →

Ντουλάπα

Δειτε περισσότερα →

Πόρτες Εισόδου

Δειτε περισσότερα →

Πόρτες Εσωτερικές

Δειτε περισσότερα →

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας.