Search

Η εταιρεία

Κατασκευή κουφωμάτων

Κουλτούρα μας η ποιότητα

Η Union Profile είναι μια 100% ελληνική τεχνική εταιρεία πρωτοπόρος στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Ιδρύθηκε το 1998 και από τότε διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία, χάρη στις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες καθώς και το πάθος και αφοσίωση των ανθρώπων της σε αυτό που κάνουν. Κύριο μέλημα μας είναι η ποιότητα, η λειτουργικότητα, η αντοχή και η αισθητική να εφαρμόζονται στα έργα σας, ώστε να απολαμβάνετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στο στυλ και τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, αξίες οι οποίες μας διακρίνουν σε όλη την διαδρομή μας στον κλάδο.  

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις του εμπορίου, το όραμα της εταιρείας μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξή της και εκτός των συνόρων. Ήδη συνεργαζόμαστε στον τομέα της παραγωγής με κορυφαίες εταιρείες της Γερμανίας.

Μικρά και μεγάλα έργα

Όποιο και να είναι το project σας, μικρό ή μεγάλο, αντιμετωπίζεται με επαγγελματικότητα και υλοποιείται στην εντέλεια στους συμφωνημένους χρόνους. Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους στο χώρο, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα ποιότητα και αντοχή υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.  Επιπλέον, είμαστε πιστοποιημένοι ως εξουσιοδοτημένοι κατασκευαστές των κορυφαίων ελληνικών εταιρείών EXALCO, EUROPA ALUMIL. Συνεχής είναι και η υποστήριξη after sales για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της εταιρίας μας και η ικανοποίηση πελατών και συνεργατών μας.

Οι άνθρωποί μας

Μέσα από μια επιτυχημένη πορεία 20+ ετών δημιουργήσαμε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα, από πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες, πλαισιωμένους από εξειδικευμένα συνεργεία. Μπορείτε να βασίζεστε πάνω τους για την υλοποίηση κάθε είδους έργου. Από τη μελέτη και το σχεδιαστήριο έως την κατασκευή και την εφαρμογή, είναι πάντα δίπλα σας.  

Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο κινητήριος μοχλός και το όραμα για το μέλλον της εταιρείας. Για το λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη έμφαση στη συνεχή ανάπτυξη και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που παρουσιάζονται σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. H βελτίωση της ποιότητας της ζωής των εργαζομένων και των οικογενειών τους, αποτελεί βασική δέσμευσή μας.

Τεχνολογία στην παραγωγή

Το εργοστάσιο μας κατασκευάστηκε με γνώμονα την τεχνολογία αιχμής, την καινοτομία και την λειτουργικότητα. Εξοπλίστηκε με μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας τελευταίας τεχνολογίας, ώστε η ποιότητα των προϊόντων που παραλαμβάνετε να είναι υψηλού επίπεδου, τηρώντας όλες τις  προδιαγραφές.  Το εξειδικευμένο προσωπικό και οι σύγχρονες μεθόδοι στην κατασκευή κουφωμάτων, ελαχιστοποιούν τους χρόνους παράδοσης, και είστε σίγουροι ότι το προϊόν που παραλαμβάνετε ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. 

Η ποιότητα διασφαλίζεται με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά τα πρότυπα BSI ISO: 9001:2015 και FPC 9001: 2015. Η Union Profile συμμορφώνεται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας, και διαθέτει την σήμανση CE σε όλα τα παραγόμενα είδη της.

Σεβασμός στο περιβάλλον

Το εργοστάσιο κατασκευής κουφωμάτων λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό και προδιαγραφές φιλικές προς το περιβάλλον ενώ παράλληλα περιορίζει συνεχώς τις επιπτώσεις σε αυτό.

Στην προσπάθειά αυτή δεν συμβιβαζόμαστε με όσα έχουμε πετύχει και δεν σταματάμε ποτέ να αναζητούμε νέους τρόπους ώστε να μην επιβαρύνεται αρχικά το περιβάλλον. Διαρκώς αναζητούμε εναλλακτικούς τρόπους προστασίας του περιβάλλοντος για να εξασφαλιστεί καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας.

Ακολουθούμε πιστά και τηρούμε τους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος

Ελέγχοντας τα μέσα παραγωγής και τις αντίστοιχες διαδικασίες, εξασφαλίζουμε την ελαχιστοποίηση και ανακύκλωση των αποβλήτων μας

Ανακύκλωση των παλαιών κουφωμάτων και των παραγώγων τους για οικονομία ενέργειας και τη μείωση εκπομπών ρύπων

Εμπειρία

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή κουφωμάτων. 15.000+ μικρά και μεγάλα έργα. 6.500+ χαρούμενοι πελάτες. Είστε σε καλά χέρια.

Ποιότητα κατασκευής

Κουλτούρα μας η ποιότητα και αξιοπιστία. Έχει γίνει συνήθειά μας να κατασκευάζουμε προιόντα που αντέχουν στο χρόνο.

Υποστήριξη

Η σχέση μας με τον πελάτη δεν τελειώνει με την πώληση, αντίθετα τότε ξεκινάει. Εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, είμαστε πάντα δίπλα σας.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε με προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες και το μοναδικό σας στυλ.

Το σπίτι σας πρέπει να είναι ένα μέρος που σας εμπνέει και σας προστατεύει. Μια αντανάκλαση του εαυτού σας και όχι ένα βαρετό, μη αποδοτικό κτίριο. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε και να σας εμπνεύσουμε να μεταμορφώσετε και να αναβαθμίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να επιτύχετε την άνεση, την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια που επιθυμείτε. Ιδανικές συνθήκες σε κάθε κλίμα! Χρησιμοποιώντας τα ανώτερα προϊόντα μας και μοναδική προοπτική, σας βοηθάμε να οραματιστείτε τον ανανεωμένο σας χώρο, την απαράμιλλη αισθητική του και την αναβαθμισμένη λειτουργικότητα. Με προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες και το μοναδικό σας στυλ και ποικιλία συλλογών και επιλογών, τα κορυφαία προϊόντα μας δημιουργούν την ενεργειακή απόδοση και αρχιτεκτονική αισθητική που θέλετε να επιτύχετε.

Γιατί λοιπόν απλά να ονειρεύεστε τον ιδανικό χώρο που θα θέλατε να ζείτε, όταν μπορείτε να τον φτιάξετε μαζί μας!

Χαρούμενοι πελάτες
0
Διακρίσεις
0
Μικρά και μεγάλα έργα
0

Προφίλ εμπιστοσύνης

ΓΕΜΗ : 128376601000

About
UNION-PROFILE-TUV-CERIFICATION
elEL

Ψάχνεις ενεργειακά κουφώματα με το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ή και χωρίς;

Τώρα κερδίζεις X2!

— Με καθε αγορα κουφωμάτων δωρο ασφαλεια σπιτιου —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να μάθετε περισσότερα για το αποκλειστικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας και πως θα το αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ.