Η εταιρεία

Κουλτούρα μας η ποιότητα

Η Union Profile είναι μια 100% ελληνική τεχνική εταιρεία κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Ιδρύθηκε το 1998 και από τότε διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία, χάρη στις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες καθώς και  στο πάθος και την αφοσίωση των ανθρώπων της σε αυτό που κάνουν. Κύριο μέλημα μας είναι η ποιότητα, η λειτουργικότητα, η αντοχή και η αισθητική να εφαρμόζονται στα έργα σας, ώστε να απολαμβάνετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα, ανάλογα με το στυλ και τις ανάγκες σας.

Μικρά και μεγάλα έργα

Όποιο και να είναι το project σας, μικρό ή μεγάλο, θα αντιμετωπιστεί με επαγγελματικότητα και θα υλοποιηθεί στην εντέλεια. Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους στο χώρο, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα ποιότητα και αντοχή υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Οι άνθρωποί μας

Δημιουργήσαμε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα, από Πολιτικούς Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες, πλαισιωμένους από εξειδικευμένα συνεργεία. Μπορείτε να βασίζεστε πάνω τους για την υλοποίηση κάθε είδους έργου. Από τη μελέτη και το σχεδιαστήριο έως την κατασκευή και την εφαρμογή, είναι πάντα δίπλα σας.

Τεχνολογία στην παραγωγή

Το εργοστάσιο μας κατασκευάστηκε με γνώμονα την τεχνολογία αιχμής και την λειτουργικότητα και εξοπλίστηκε με μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι η ποιότητα των προϊόντων που παραλαμβάνετε είναι υψηλού επίπεδου, τηρώντας όλες τις  προδιαγραφές. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο λογισμικό στην παραγωγή, ελαχιστοποιούμε τους χρόνους παράδοσης, κι είστε σίγουροι ότι  το προϊόν που παραλαμβάνετε ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. 

Σεβασμός στο περιβάλλον

Το εργοστάσιο κατασκευής κουφωμάτων λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό και προδιαγραφές φιλικές προς το περιβάλλον ενώ παράλληλα περιορίζει συνεχώς τις επιπτώσεις σε αυτό.

Ακολουθούμε πιστά και τηρούμε τους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος

Ελέγχοντας τα μέσα παραγωγής και τις αντίστοιχες διαδικασίες, εξασφαλίζουμε την ελαχιστοποίηση και ανακύκλωση των αποβλήτων μας

Ανακύκλωση των παλαιών κουφωμάτων και των παραγώγων τους για οικονομία ενέργειας και τη μείωση εκπομπών ρύπων

Εμπειρία

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. 10.000+ έργα. 6.500+ χαρούμενοι πελάτες. Είστε σε καλά χέρια.

Ποιότητα κατασκευής

Κουλτούρα μας η ποιότητα και αξιοπιστία. Έχει γίνει συνήθειά μας να κατασκευάζουμε προιόντα που αντέχουν στο χρόνο.

Υποστήριξη

Η σχέση μας με τον πελάτη δεν τελειώνει με την πώληση, αντίθετα τότε ξεκινάει. Εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, είμαστε πάντα δίπλα σας.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ανάλογα με το προσωπικό σας στύλ.

Είναι το σπίτι σας η αντανάκλαση του εαυτού σας;  Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε και να σας εμπνεύσουμε να μεταμορφώσετε και να αναβαθμίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να επιτύχετε την άνεση, την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια που επιθυμείτε. Χρησιμοποιώντας τα ανώτερα προϊόντα μας και μοναδική προοπτική, σας βοηθάμε να οραματιστείτε τον ανανεωμένο σας χώρο, την απαράμιλλη αισθητική του και την αναβαθμισμένη λειτουργικότητα. Με μια ποικιλία συλλογών και επιλογών, τα κορυφαία προϊόντα μας δημιουργούν το στυλ και την εμφάνιση που θέλετε να επιτύχετε.

Γιατί λοιπόν απλά να ονειρεύεστε τον ιδανικό χώρο που θα θέλατε να ζείτε, όταν μπορείτε να τον φτιάξετε μαζί μας!

0
Χαρούμενοι πελάτες
0
Διακρίσεις
0
Μικρά και μεγάλα έργα

Προφίλ εμπιστοσύνης

Κουφώματα Αλουμινίου

Κουφώματα PVC

Κουζίνα

Ντουλάπα

Πόρτες Εισόδου

Πόρτες Εσωτερικές

Εγγραφτείτε στο newsletter μας

Βρείτε μας στα social media

Άνοιξε η σελίδα του Νέο Εξοικονομώ

neo-exoikonomo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας.