Εσωτερικές πόρτες • Χρώματα και Υλικά

Επιλέξτε εσωτερικές πόρτες από μια μεγάλη γκάμα σε χρώματα και υλικά, αυτές που ταιριάζουν στο χώρο σας. 

Χρωματική πιστότητα

*Τα χρώματα στην οθόνη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις ρυθμίσεις της οθόνης και την ανάλυση.

Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα σε χρώματα και υλικά για τις εσωτερικές πόρτες του χώρου σας. Το χρωματολόγιο περιλαμβάνει ποικιλία σε αποχρώσεις MDF, laminate καθώς και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ξύλου σε βαφές λάκας αλλά και ειδικές βαφές. Συνδυάστε τις διαφορετικές υφές, υλικά και χρώματα που ακολουθούν τις τάσεις της αγοράς και του σύγχρονου design. Δώστε στο χώρο σας διακριτικότητα και αισθητική. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν χρειάζεστε πληροφορίες ή να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδανική λύση.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε καλύπτουν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ 14322 , EN 14323  και ΕΝ 438-2.

Χρωματική πιστότητα

*Τα χρώματα στην οθόνη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις ρυθμίσεις της οθόνης και την ανάλυση. Εάν δεν είστε σίγουροι για το χρώμα, συνιστούμε να επικοινωνείτε μαζί μας για διευκρινήσεις.

MDF

Το MDF μπορεί να προσαρμοστεί σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, σε ότι σχέδιο επιθυμείτε και δυνατότητα τοποθέτησης inox. Τα πλεονεκτήματά του είναι η προσιτή τιμή και η ευκολία συντήρησης.

Laminate

Το laminate είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές και εύκολο στον καθαρισμό. Υπάρχουν πολλές επιλογές χρωμάτων και αποχρώσεων και είναι πιο οικονομικές από τις κανονικές πόρτες, δίνοντάς σας όμως το ίδιο οπτικά ποιοτικό αποτέλεσμα.

Ξύλο

Η Union Profile διαθέτει από τις μεγαλύτερες ποικιλίες σε εσωτερικές πόρτες, εξ ολοκλήρου από μασίφ ξύλο σε ταμπλαδωτά σχέδια.
Με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ξύλου σε βαφές λάκας αλλά και ειδικές βαφές.

elEL

Ψάχνεις ενεργειακά κουφώματα με το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ή και χωρίς;

Τώρα κερδίζεις X2!

— Με καθε αγορα κουφωμάτων δωρο ασφαλεια σπιτιου —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να μάθετε περισσότερα για το αποκλειστικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας και πως θα το αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας.