Χρώματα και Υλικά • Κουζίνα - Ντουλάπα

Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα σε χρώματα και υλικά για την κουζίνα και τις ντουλάπες σας. 

Χρωματική πιστότητα

*Τα χρώματα στην οθόνη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις ρυθμίσεις της οθόνης και την ανάλυση.

Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα σε χρώματα και υλικά για την κουζίνα και τις ντουλάπες σας. Το χρωματολόγιο περιλαμβάνει μονόχρωμες αποχρώσεις όπως και χρώματα σε απομίμηση ξύλου, τσιμέντου και υφασμάτων. Συνδυάστε τις διαφορετικές υφές, υλικά και χρώματα που ακολουθούν τις τάσεις της αγοράς και του σύγχρονου design, και δημιουργείστε την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο που σας ταιριάζει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν χρειάζεστε πληροφορίες ή να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε καλύπτουν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ 14322 , EN 14323  και ΕΝ 438-2.

Χρωματική πιστότητα

*Τα χρώματα στην οθόνη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις ρυθμίσεις της οθόνης και την ανάλυση. Εάν δεν είστε σίγουροι για το χρώμα, συνιστούμε να επικοινωνείτε μαζί μας για διευκρινήσεις.

Μελαμίνη

Akritas

Diplos

Saib

Gizir

Ημιμασίφ

Βακελιτης

Wood U

Eltop

Corian

Οι πάγκοι Corian είναι ανθεκτικοί και εύκολοι στη συντήρηση. Είναι μη πορώδες υλικό και τυχόν λεκέδες δεν προκαλούν μόνιμη ζημιά. Κανένα άλλο υλικό δεν προσφέρει την ευελιξία στο σχεδιασμό – Το Corian μπορεί να διαμορφωθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα μπορεί να φανταστεί κανείς.

Χαλαζιακοί

Κουφώματα Αλουμινίου

Κουφώματα PVC

Κουζίνα

Ντουλάπα

Πόρτες Εισόδου

Πόρτες Εσωτερικές (Υλικό Σύντομα)

Εγγραφτείτε στο newsletter μας

Βρείτε μας στα social media

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας.