Εταιρική Ευθύνη

Η εταιρική ευθύνη είναι μια έννοια που εισήχθη τις τελευταίες δεκαετίες στον κόσμο των επιχειρήσεων. Προσδιορίζει τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες οι οποίες προωθούν την προστασία του περιβάλλοντος, το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και την θετική επίδραση της εταιρείας στο κοινωνικό σύνολο. Αναμφισβήτητα, οι εταιρείες είναι κομμάτι της κοινωνίας και υπό αυτό το πρίσμα είναι χρέος κάθε εταιρείας να αναλαμβάνει δράσεις οι οποίες στόχο έχουν στην αρμονική συμβίωση με την κοινωνία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Union Profile αναγνωρίζει ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο κινητήριος μοχλός και το όραμα για το μέλλον της εταιρείας, για το λόγο αυτό δίνει μεγάλη έμφαση στη συνεχή ανάπτυξη και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που παρουσιάζονται σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Βασική αρχή μας είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον κάτι που πραγματοποιείται κατά την διαδικασία της παραγωγής των προϊόντων μας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πλήρως ανακυκλώσιμα, φροντίζοντας να τηρούνται παράλληλα όλες οι διεθνείς προδιαγραφές στην παραγωγή των προϊόντων μας.

Αναγνωρίζοντας την κλιματική αλλαγή ως μείζον περιβαλλοντικό πρόβλημα προωθούμε την αντικατάσταση των κλασσικών μεθόδων για την ηλεκτροδότηση με την εισαγωγή της νέας τεχνολογίας φωτοβολταϊκών στοιχείων σε κάθε σπίτι. Η παραγωγή ηλεκτρισμού από όπου ηλεκτροδοτούνται τα σπίτια είναι εξαιρετικά ρυπογόνα και επιβαρύνει το περιβάλλον μας. Αντιθέτως η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στοιχείων στις κατοικίες είναι μια λύση φιλική προς το περιβάλλον διότι δεν παράγει ρύπους και καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας χωρίς να καταναλώνονται φυσικοί πόροι.

Στην προσπάθειά αυτή στη Union Profile δεν συμβιβαζόμαστε με όσα έχουμε πετύχει αλλά δεν σταματάμε ποτέ να αναζητούμε νέους τρόπους ώστε να μην επιβαρύνεται αρχικά το περιβάλλον και συνεχίζουμε την αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων προστασίας του περιβάλλοντος για να εξασφαλιστεί καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας.

Union Profile - Για Επαγγελματίες
Union Profile - UPΜάστορας
Union Profile - Εξοικονομώ Κατ΄Οίκον 2020
Union Profile - Ζητήστε Προσφορά
Union Profile - Επιλέξτε Χρώμα Κουφωμάτων
Union Profile - Videos
Union Profile - Downloads
Union Profile - CallBack

Εκπληκτική προσφορά!!!

Μελαμινική Κουζίνα
Τιμή: 1400,00€ + εφαρμογή + Φ.Π.Α.
Περισσότερα >

Πόρτα Αλουμινίου με Πρεσσαριστό Πάνελ
Τιμή: 480,00€ + εφαρμογή + Φ.Π.Α.
Περισσότερα >