Search

Ανακαίνιση • Μεταμορφώστε το σπίτι σας

Ζήστε την εμπειρία της απρόσκοπτης ανακαίνισης με τους καλύτερους. Ας μετατρέψουμε το σπίτι των ονείρων σας σε πραγματικότητα. Είτε θέλετε να ανανεώσετε την κουζίνα σας, να εκσυγχρονίσετε το μπάνιο σας ή να ανακαινίσετε πλήρως το χώρο σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Αποστολή μας είναι να δώσουμε στους ιδιοκτήτες σπιτιών όπως εσείς τις γνώσεις, την έμπνευση και τους πόρους που χρειάζονται για να μετατρέψουν το όραμά τους σε πραγματικότητα.

Στην Union Profile, είμαστε αφοσιωμένοι στη μετατροπή του σπιτιού σας σε ένα απόλυτα λειτουργικό και όμορφο χώρο. Η ομάδα των ειδικών μας ειδικεύεται σε έργα ανακαίνισης, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα και απαράμιλλη δεξιοτεχνία. Εμπιστευτείτε την Union Profile και δείτε το σπίτι σας να μεταμορφώνεται με ακρίβεια και τελειότητα.

 Εμπνευστείτε από πραγματικές ιστορίες επιτυχίας και μαρτυρίες από ιδιοκτήτες σπιτιών που έχουν ολοκληρώσει τη δική τους ανακαίνιση. Από απλές ανακαινίσεις μέχρι εντυπωσιακές, αυτές οι ιστορίες αναδεικνύουν τη μεταμορφωτική δύναμη της ανακαίνισης του σπιτιού. Εμπνευστείτε από έξυπνες σχεδιαστικές λύσεις και τον απίστευτο αντίκτυπο που μπορεί να έχει η ανακαίνιση τόσο στα σπίτια όσο και στις ζωές.

Ξεκινήστε σήμερα!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι της ανακαίνισης; Ανακαλύψτε όλα όσα χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε το σπίτι των ονείρων σας. Είτε σχεδιάζετε μια μικρής κλίμακας ανακαίνιση είτε μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας βήμα. Ας μετατρέψουμε το όραμά σας σε πραγματικότητα και ας δημιουργήσουμε ένα σπίτι που θα αντικατοπτρίζει πραγματικά το μοναδικό στυλ, την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής σας. Μαζί, θα κάνουμε τα όνειρά σας για ανακαίνιση πραγματικότητα.

ανακαίνιση-σπιτιού

Υπηρεσίες ανακαίνισης

Κουφώματα

Ανανεώστε το σπίτι σας με την επαγγελματική μας υπηρεσία ανακαίνισης παραθύρων. Αναβαθμίστε σε ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα που ενισχύουν τη μόνωση, μειώνουν τον θόρυβο και αναβαθμίζουν την αισθητική του ακινήτου σας. Είτε αναζητάτε κλασικά σχέδια είτε μοντέρνα στυλ, η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας εξασφαλίζει ακριβή εγκατάσταση και άψογη ποιότητα κατασκευής.

Κουζίνα

Μεταμορφώστε την κουζίνα σας σε ένα χώρο λειτουργικότητας και στυλ με την υπηρεσία ανακαίνισης κουζίνας. Από κομψούς πάγκους και ευρύχωρα ντουλάπια μέχρι συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, προσαρμόζουμε κάθε έργο στις μοναδικές προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας. Ζήστε τη χαρά του μαγειρέματος σε μια όμορφα ανασχεδιασμένη κουζίνα που αντικατοπτρίζει το γούστο σας και αυξάνει την αξία του σπιτιού σας.

Μπάνιο

Αφεθείτε στην πολυτέλεια και τη χαλάρωση με την υπηρεσία ανακαίνισης μπάνιου. Από κομψά φωτιστικά και ντους εμπνευσμένα από το σπα μέχρι εξατομικευμένες λύσεις αποθήκευσης, ειδικευόμαστε στη δημιουργία μπάνιων που αναζωογονούν σώμα και πνεύμα. Αφήστε μας να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά σας με εξειδικευμένη δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια, κάνοντας το ιδανικό μπάνιο σας πραγματικότητα.

Ντουλάπα

Ολοκληρωμένη υπηρεσία ανακαίνισης ντουλάπας. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή συστημάτων ντουλάπας κατά παραγγελία που συμπληρώνουν τέλεια τον τρόπο ζωής και τον χώρο σας. Από την αρχική διαβούλευση έως την τελική εγκατάσταση, οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας συνεργάζονται στενά μαζί σας για να υλοποιήσουν το όραμά σας. Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και τεχνικές αιχμής, κατασκευάζουμε ντουλάπες προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές σας.

Συχνές ερωτήσεις

Σας απαντάμε στα πιο συνήθη ερωτήματα σχετικά με την ανακαίνιση σπιτιού

Γιατί να κάνω ανακαίνιση σπιτιού;

  • Ο χώρος σας γίνεται λειτουργικός και εύχρηστος.
  • Αυξάνετε την αξία σε περίπτωση πώλησης , όπως επίσης και σε περίπτωση ενοικίασης.
  • Εξοικονομείτε ενέργεια, προσθέτοντας μονώσεις & νέα κουφώματα.
  • Η ποιότητα του σπιτιού σας θα είναι ισάξια σπιτιού μιας νέας οικοδομής, αφού όλα τα υλικά θα είναι καινούργια.

Ποιοι τύποι ανακαίνισης μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την αξία του σπιτιού μου;

Η αναβάθμιση της κατοικίας σας μπορεί να αυξήσει την αξία της: Οι ανακαινίσεις που συνήθως αποφέρουν υψηλές αποδόσεις στην επένδυση περιλαμβάνουν την ανακαίνιση της κουζίνας και του μπάνιου, την προσθήκη ενός επιπλέον υπνοδωματίου ή μπάνιου, την ανανέωση των δαπέδων, την ενίσχυση της ελκυστικότητας του περιθωρίου με εξωτερικές ανακαινίσεις όπως η επένδυση ή η στέγαση και τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης με νέα παράθυρα ή μόνωση.

 

Πώς μπορώ να παραμείνω εντός του προϋπολογισμού της ανακαίνισής μου;

Για να παραμείνετε εντός προϋπολογισμού, είναι σημαντικό να ορίσετε εξαρχής έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό και να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας για ανακαίνιση σε σχέση με τις επιθυμίες σας. Λάβετε πολλαπλές προσφορές από εργολάβους, ελέγξτε προσεκτικά τις συμβάσεις για να κατανοήσετε όλα τα σχετικά κόστη και εξετάστε εναλλακτικές λύσεις φιλικές προς τον προϋπολογισμό για υλικά και τελειώματα. Επιπλέον, θα πρέπει να δημιουργηθούν κεφάλαια έκτακτης ανάγκης για απροσδόκητα έξοδα.Πόσο διαρκεί ένα τυπικό έργο ανακαίνισης;

Η διάρκεια ενός έργου ανακαίνισης ποικίλλει ανάλογα με την κλίμακα και την πολυπλοκότητά του. Μικρά έργα, όπως η ανανέωση ενός μπάνιου ή η τοποθέτηση νέου δαπέδου, μπορεί να διαρκέσουν μερικές εβδομάδες, ενώ μεγαλύτερα έργα, όπως η ανακαίνιση της κουζίνας ή οι προσθήκες στο σπίτι, μπορεί να διαρκέσουν αρκετούς μήνες. Παράγοντες όπως οι εγκρίσεις αδειών, η διαθεσιμότητα υλικών και οι απρόβλεπτες επιπλοκές μπορούν επίσης να επηρεάσουν το χρονοδιάγραμμα.

Πώς μπορώ να επιλέξω τον κατάλληλο εργολάβο για την ανακαίνισή μου;

Όταν επιλέγετε έναν εργολάβο, είναι ζωτικής σημασίας να ερευνήσετε τα διαπιστευτήρια, την εμπειρία και τη φήμη του. Ζητήστε συστάσεις και δείτε προηγούμενα έργα για να αξιολογήσετε την ποιότητα της εργασίας τους. Βεβαιωθείτε ότι ο εργολάβος διαθέτει την κατάλληλη άδεια, εγγύηση και ασφάλιση. Η επικοινωνία και η εμπιστοσύνη είναι επίσης βασικοί παράγοντες – επιλέξτε έναν εργολάβο που ακούει τις ανάγκες σας, παρέχει διαφανείς τιμές και επικοινωνεί αποτελεσματικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

Τι πρέπει να περιμένω κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανακαίνισης;

Η διαδικασία ανακαίνισης ξεκινά συνήθως με μια αρχική διαβούλευση και φάση σχεδιασμού, ακολουθούμενη από τη λήψη των απαραίτητων αδειών και εγκρίσεων. Μόλις ξεκινήσει η κατασκευή, αναμένετε μια περίοδο θορύβου, σκόνης και αναστάτωσης της καθημερινότητάς σας. Ο εργολάβος σας θα πρέπει να σας παρέχει ένα χρονοδιάγραμμα και να σας ενημερώνει για την πρόοδο. Ενδέχεται να διεξάγονται τακτικές επιθεωρήσεις για να διασφαλιστεί ότι οι εργασίες πληρούν τους οικοδομικούς κώδικες και τα πρότυπα. Τέλος, μετά την ολοκλήρωση, διεξάγεται μια τελική επιθεώρηση για την αντιμετώπιση τυχόν εναπομεινάντων ζητημάτων πριν από το κλείσιμο του έργου.

elEL

Ψάχνεις ενεργειακά κουφώματα με το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ή και χωρίς;

Τώρα κερδίζεις X2!

— Με καθε αγορα κουφωμάτων δωρο ασφαλεια σπιτιου —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να μάθετε περισσότερα για το αποκλειστικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας και πως θα το αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ.